Ιστορικός αγώνας τρεξίματος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Επετειακός Λαφονήσιος Δρόμος 2024, μια διοργάνωση που κατάφερε να συγκεντρώσει εκατοντάδες δρομείς και περιπατητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Απριλίου 2024, τίμησε τη μνήμη των σφαγιασθέντων της Κρήτης, ενώνοντας ιστορικά σημεία και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ημέρα Αγώνων

Η διαδρομή των 18,4 χλμ. από την Κεραμωτή μέχρι το Μνημείο Λαφονησίου ήταν γεμάτη προκλήσεις, αλλά και μαγευτικά τοπία. Οι αθλητές πέρασαν από το Ξωτικόσπηλιο, ένα σημείο ιστορικής σημασίας, και κατέληξαν στο Μνημείο Σφαγιασθέντων, τιμώντας τη μνήμη των προγόνων μας.

Παράλληλα, η διαδρομή των 6 χλμ. από τη Χρυσοσκαλίτισσα προσέλκυσε τόσο έμπειρους δρομείς όσο και νέους συμμετέχοντες, προσφέροντας μια πιο σύντομη αλλά εξίσου εντυπωσιακή εμπειρία.

Η περιπατητική διαδρομή των 4 χλμ., χωρίς την ανάγκη εγγραφής, αποτέλεσε μια ευκαιρία για οικογένειες και φίλους να περπατήσουν μαζί, εξερευνώντας την ιστορική περιοχή και απολαμβάνοντας την όμορφη φύση.

Ευχαριστίες και Αποτελέσματα

Οι διοργανωτές εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Χάρη στη συνεργασία όλων, ο Επετειακός Λαφονήσιος Δρόμος 2024 κατέστη μια αξέχαστη εμπειρία για όλους.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά του χρόνου!

Φωτογραφικό Υλικό